Som føder ti etter samleie

som føder ti etter samleie

Ennå anbefaler jordmødre og leger å vente med sex til seks uker etter fødselen. Sårene der morkaken har sittet må få ro til å gro, og ikke utsettes for bakterier. Studien viste at 41 prosent av kvinnene hadde hatt sex seks uker etter fødsel, og 65 prosent etter åtte uker. Andelen steg til 78 prosent etter 12. Som med graviditeten er det meste normalt også når det gjelder når man får lyst på sex etter fødselen. For mange oppleves det som en ny.

Måløy bondag: Som føder ti etter samleie

Som føder ti etter samleie Når du begynner å amme. Du skal ikke føle deg unormal hvis du ikke vil ha sex i lang tid etter fødselen. Plutselig skal det brukes mye tid på å passe barnet. Mange barn vil ammes både. Er du opptatt av å alltid velge ferske, ubehandla råvarer? Hvor høyt blir barnet ditt? Tenkte jeg skulle i.
SMERTER I UNDERLIVET GRAVID BLI KÅT De føler seg mer kvinnelige, og har ingen problemer med de endringene som oppstår, sier psykologspesialist Gro Vatne Brean. Skjeden er kanskje litt tørr på grunn av hormonene og renselsen, så for noen er det ok å bruke en glidekrem. ET LITE MIRAKEL - men etter fødselen kan mange kvinner både være såre, og vil vente med sex. Hun understreker at det både er det mentale og det fysiske som er årsaken til at man avstår fra sex rett etter fødsel. Mange par opplever forandringer i seksuallivet allerede i svangerskapet. Er ikke særlig ok å ikke norsk xxx tin til sev "hel" der nede.
JOMFRUHINNE VIBEKE SKOFTERUD GRAVID 625
som føder ti etter samleie Ikke bare fysiske grunner til at det er lurt å vente seks uker. Den viktigste medisinske årsaken til å avstå fra sex rett etter fødsel er. Ennå anbefaler jordmødre og leger å vente med sex til seks uker etter fødselen. Sårene der morkaken har sittet må få ro til å gro, og ikke utsettes for bakterier. Min kjæreste har veldig lyst til at vi tar opp igjen sexlivet og jeg er litt usikker. I dag er det akkurat en uke siden lille ble født og jeg har hørt ma.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *