Norske nakenbilder påt nakenbading jenter bilder

norske nakenbilder påt nakenbading jenter bilder

Hei på dere! For en stund tilbake var det mye oppstyr i media, om appen Discord. Der menn delte nakenbilder av jenter, delt opp i fylker. I stedet fant hun bilder av tusenvis av andre jenter. jeg enn så lenge kan gå rundt på gata uten at alle jeg møter vet hvordan jeg ser ut naken, sier hun. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet. På anonyme bildeforum på nettet deles og misbrukes både naken - og lettkleddbilder av norske jenter. Mange er uvitende om at bildene ligger ute. norske nakenbilder påt nakenbading jenter bilder Denne serveren brukes til å legge ut nakenbilder av norske jenter. Under bildene står personalia til jentene. I tillegg til navn og adresser, blir. BILDEREGLER. - Jenter: I denne kategorien kan du legge opp bilder av deg selv Bildet blir slettet om personen er naken eller er kun iført undertøy. . Deiligst. no's bilderegler gjelder ikke i disse kategoriene, "Alt er tillatt" innenfor norsk lov. I stedet fant hun bilder av tusenvis av andre jenter. jeg enn så lenge kan gå rundt på gata uten at alle jeg møter vet hvordan jeg ser ut naken, sier hun. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet.

Norske nakenbilder påt nakenbading jenter bilder - Kragerø

Men må du gjøre deg selv til overgriper av den grunn? Jeg synes fortsatt at det er viktigst. Alt som er morsomt, av deg eller kun generelle humoristiske bilder. Det er TV 2 som skriver om den svært kompromiterende virksomheten på appen Discord. Et utdrag fra en samtale mellom medlemmer på forumet. Det er jo helt fryktelig, sier kvinnen.

Skudeneshavn: Norske nakenbilder påt nakenbading jenter bilder

Norske nakenbilder påt nakenbading jenter bilder 745
Hax gamle fitter 982
Blod etter samleie sex irge Det hjelper sannsynligvis lite å skrive at «slutt å bli overgripere» til folk som leser disse sakene. Likevel… Så jeg er sympatisk til at man godt kunne ha fjernet denne siden, men all erfaring tilsier at det er fryktelig vanskelig å omsette det ønsket til virkelighet. Derfor er det vanskelig for et land å tvinge fram nedstenging av websider i andre land. Hvis man har epost adresse, msn adresse, eller reklame som bilde kommentar. Skrevet Oktober 13, Det er under copyright. En av forumets brukere har gjentatte ganger etterspurt bilder fra Hemsedal-saken, og minst ett av forumets medlemmer hevder å ha kjennskap til bildene.
NAKNE PIKER VÅT DRØM Sextreffrge eldre yngre menn
Norske nakenbilder påt nakenbading jenter bilder På plakater som gambiaxturisme nakenbilderrge jevne mellomrom deles, står det blant annet at man ikke får dele bilder av mindreårige jenter, at det ikke er lov å oppsøke eller trakassere kvinner som postes på forumet, og at man helst ikke skal omtale kvinnene med fullt navn. Det er ingen menneskerett å ha mobil og pc, og dette er noe foreldre kun skal gi til barnet sitt om det har full kontroll på hvordan det blir brukt. Jeg er overbevist om at du om du legger kommentarene til side en liten stund før du publiserer, leser dem en gang til å fjerne alle kallenavn, alle ijurierende omtaler og all sjåvinisme, så vil du oppleve å bli tatt langt mer alvorlig. Derfor kan det være lurt å tenke seg om. Vær saklig og respektfull.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *