Kvinnens underliv livmortappen

kvinnens underliv livmortappen

Smerter og ubehag i kvinners underliv. Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet. Dette kan føre til dårligere livskvalitet generelt, og. Det er mye det kan være nyttig å vite om kvinnens underliv for å ha et friskt og urinrørsåpningen og skjeden som leder inn til livmortappen. Kvinnens alder har stor betydning for hvilke differensialdiagnoser som er aktuelle ; Foreligger Ved sterke eller langvarige smerter i underlivet bør du søke lege.

Kvinnens underliv livmortappen - Honningsvåg

Redusert slimproduksjon, tørr skjede og smerter ved samleie kan bli resultatet. Sopp kan ikke bare gi smerter under samleiet. Skjedekransen ble tidligere omtalt som jomfruhinnen, fordi man tidligere mente at det var en hinne som skulle sprekke under første samleie. Kjertelenes utsondring av slim i skjeden er ytterligere redusert. Hvis du har sterke smerter i magen og samtidig har feber, er det viktig at du tar kontakt med lege eller legevakten raskt.

Videos

Denne sporten krever «jernballer»: - Bra for helsa Kvinnens alder har stor betydning for hvilke differensialdiagnoser som er aktuelle ; Foreligger Ved sterke eller langvarige smerter i underlivet bør du søke lege. Smerter og ubehag i kvinners underliv. Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet. Dette kan føre til dårligere livskvalitet generelt, og. Anatomien (forholdene) i en kvinnes underliv er individuelt forskjellig. Det kan derfor være at livmortappen din ligger lavere enn hos andre.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *