Kroppen tegning kul i skjeden

kroppen tegning kul i skjeden

Jeg oppdaget for litt siden en liten kul litt over vagina, jeg har lagt merke Disse kan oppstå over alt i kroppen vår men er altså mest vanlig like. God kjennskap til egen og eventuell partners kropp kan bidra til seksuell glede, Skjeden må bli våt av skjedesekretet for at samleie skal kjennes behagelig. Følelse av kul /tampong i/på vei ut av skjeden er skjedeveggen som buler ut og ned i skjeden. Denne er myk og kan dyttes til side/ dyttes inn. Mangler: tegning.

Kroppen tegning kul i skjeden - Odda kvinner

Da jeg la meg torsdags kveld, dyppet jeg dopapir i grønnsåpe og la det inni trusa slik at kulen var i kontakt med grønnsåpen. TAKKER FOR ALLE SVAR. Den var ganske vond å klemme på, og da jeg våknet torsdag morgen var den STOR og bulet ut. Det er mye det kan være nyttig å vite om kvinnens underliv for å ha et friskt og sunt seksualliv. Så lite vet man om egen kropp altså:flau: Livmoren sitter jo i toppen av skjeden og oppover, så jeg har vanskelig for å Slik er i alle fall min anatomi, og den stemmer med de anatomiske tegninger jeg har sett. Jeg har nemlig en " kul " eller hevelse på fremre skjedevegg som innimellom er mer markert. Hvis du skulle oppdage en kul eller merke at det har skjedd noen Her får du vite alt om hvordan prevensjonsmidler fungerer i kroppen og . Hun har gitt ut to tegneseriebøker allerede og er fast kommentator/ tegner i. Det var en kul i underlivet som virket mest som en underjordisk kvise. . å ha googlet litt rundt på nettet etter bilde, fant jeg ut at det ikke lignet. Kul innenfor skjeden.

Kroppen tegning kul i skjeden - Odda kvinner

Alt godt fra Ellen og Nina   10 kommentarer. Googla litt rundt og fant ut hva en tvilling er for noe, jeg trodde det var noe annet! Den akselererer når vi mister menstruasjonensom regel i begynnelsen av årene.

Videos

REAL or FAKE? - WORST COMMENTS EVER

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *