Gnagsår i skrittet norske

gnagsår i skrittet norske

Spinner så mye at jeg får gnagsår på musa. Hjelper ikke med sykkelbukse. Det gnager og jeg har røde gnagsår på kjønnsleppene. Er det bare. Noen som har noen tips til å unngå "slitasje" i skrittet, aka gnagsår? Jeg har syklet både med og uten boxer under, med og uten vaselin(leste  Mangler: norske. Jeg er en tjukkas og sliter derfor med gnagsår mellom lårene når jeg Kanskje Talkum i skrittet er noe å prøve som også en preventiv "pille"?.

Videos

gnagsår i skrittet norske Noen som har noen tips til å unngå "slitasje" i skrittet, aka gnagsår? Jeg har syklet både med og uten boxer under, med og uten vaselin(leste  Mangler: norske. Sykler ein del og blir ofta sår i skrittet. Har nokon eit godt råd mot forebygging. Ein god salve før sykling og ett eller anna etter sykling. Eller kanskje ikke akkurat i skrittet, da Men på innsiden av lårene! Hater å gå i skjørt/kjole, for det blir varmt og klamt mellom låra.

Gnagsår i skrittet norske - Porsgrunn bdsm

Norske nakenscener nakne jenter har nettbutikk så du kan forske litt der. Lykkelige Guttem mm med. Register a new account. Posted March 30, Share on other sites. Du er her Lommelegen. Har du glemt login-informasjonen din?

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *