Frekke spruting

frekke spruting

Page 1 of 2 - Ingen sprut med dama - posted in Seksualitet: Håper på men regne med det var bare et frekt svar ikke en problemstilling:P FU. «Sæd, sperm, proteinshake, sprut. Kjærlighetssaft. Pikkspytt. Ansiktskre» «Harlow.» «Hva da? Du sa jo alt.» «Hvorfor» begynner jeg og rister på hodet. Jeg skulle gjort mye for å klare det hu klarer her, hun klarer å sprute rett gjennom buksa og ut på gulvet, helt på egenhånd!. Jeg prøver å like det men jeg hater det jo! Synes det er ekkelt! Seigt og klissete, ekkel saltlukt. Om han kommer inne i meg, så lukter det hele. Visste ikke at det var en politimann jeg sprutet på Frekk sykkeltyv på Gjekstad: Har du sett denne sykkelen?. «Sæd, sperm, proteinshake, sprut. Kjærlighetssaft. Pikkspytt. Ansiktskre» «Harlow.» «Hva da? Du sa jo alt.» «Hvorfor» begynner jeg og rister på hodet.

Frekke spruting - Fredrikstad erotikk

Skrevet Juli 16, Jeg forstår ikke dette med nedverdigelsen. Selv er jeg av dem som synes spruting både her og der er helt topp, men hvis du ikke liker det, så liker du det ikke. Rompa rett opp og ut, kom å ta meg Jeg elsker sex, men ingen elsker å ha sex med meg Kåt idag! Dildo katastrofe, hvorfor juge til meg? frekke spruting

Frekke spruting - Mandal norsk

Endret Juli 16, av bazibaz. Ingen sprut med dama. Å være åpen med damen om dette kan være lurt, så hun ikke ligger å tror det er noe galt med henne som gjør at du ikke kommer, damer har lett for å tolke ting dit hen. Jobb og Utdanning Økonomi Data og Internett Datahjelp Mobil, iPod og dingser Foto, Video, Hifi, DVD m. VG Debatt Backstage Spill Quiz Lister Tegneserier Alternativt Livssyn Jul og høytid UFO og Alternative Teorier Dyr Jakt, Fiske og Friluftsliv Litteratur Kunst YouTube Humor Hobby.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *