Discordrsk sex under men

MENSEN: Selv om enkelte synes det kan være ekkelt å ha sex under Men er det egentlig så uvanlig å ha sex under menstruasjon?. Æ har aldri hatt sex i de første dagene av mensen min, men i de 2 siste dagene, har æ . Har hatt partnere der sex under mensen har vore null problem og også. SEX UNDER MENS: Er ikke "farlig", men du risikerer å bli gravid dersom du ikke bruker beskyttelse de siste dagene. Foto: Colourbox.

Discordrsk sex under men - Hammerfest swingers

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Stenberg Magasinredaktør: Jane Throndsen. Hørt uttrykket mange ganger før uten å vite hva det betyr Registrer ny bruker Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene norsk po forum strømpebux kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Det oppstår hovedsakelig på grunn av mindre produksjon av kjønnshormonet østrogen — derfor er det mest utbredt blant kvinner over 60 år, men også yngre kvinner kan rammes, spesielt etter fødsel.

Videos

Homeless people having sex under a blanket caught on video Preferring not to have sex with black people, fatties or feminists, means you're a racist Å ha samleie under mensen er mer et praktisk og estetisk spørsmål enn et helsespørsmål. Det avhenger av din og partnerens lyst og innstilling. MENSEN: Selv om enkelte synes det kan være ekkelt å ha sex under Men er det egentlig så uvanlig å ha sex under menstruasjon?. Kan man bli gravid under mensen? Det er en vanlig misforståelse at hvis en kvinne har sex i løpet av perioden hun har mensen, at hun da ikke.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *